Monday, January 12, 2009

They were singing together.. :)

Manage to spent some time with my lovely mr computer just now. For the last 2 month, banyak sangat snap pictures. Sampaikan dah tak ingat gamba ape yang ada dalam pc ni. Storage for gamba saja dah cecah 150 gig!! Ish2.. sangat2 banyak! hehehe..

Anyway, tengah2 dok browse thru my pc, terbukak one folder. .and cam e across to one lovely pic :


This picture was taken on the Christmas Day, 25 December 2008. On that day, Persatuan Penduduk area rumah saya anjurkan satu jamuan santai2, sempena nk masuk tahun baru. As usual, my dad n my mom la uruskan, since my father is the Pengerusi of the persatuan. Hehehe.

So, for that day, ada set karaoke yang telah disediakan utk insan2 yang nk menyumbangkan suara.. hehe. Alhamdulilah, everything was going by the plan. After dah petang2 skit, masa dh tk ramai orang, kami2 yang tinggal ni dok lenjan karaoke set.

And..siapa sangka, mak and abah berduet menyampaikan satu lagu. Dorang nyanyi lagi P.Ramlee dengan Saloma, ala... tak ingat plak tajuk dia. But saya ingat lirik dia, " Hensem macam.. gajahh.." Hhahah.. tu je ingat. Yang buat sy terkejut, when my mother request for the mic, and ajak my abah nyanyi.. terkejut tau! Since, my mom memang tak minat karaokee.. Abah sememangnya suke karaoke, tapi bile mak sendiri nk nyanyi, sudah semestinya best!

So, what I did, I took my lovely Dslr, and starts to snap some pictures. Hapynye at that moment, because they look so cute together. And i do know the do love each other very much....

To abah and mak.. i do love u so much.. ;)
Adik suke gamba ni! Suke sangat2.. ;)

1 comment:

Ee said...

comeinye... hihi. nape tak snap dekat2?