Tuesday, January 13, 2009

My New Year Celebration :D

My angels
Whyda, Que, Farah, Fhateem, Lann, Elia, Ili, Nita and Faiz
( Ada lagi yg tk dapat datang.. ramai lg sbenarnya. Hehe.. :P )

Hey.. ! This is a late entry for my blog.. hehe. Actually, lately ni tak berkesempatan nk berblogging, al maklumla.. kebizian melampau! hehehe.. Now ada chance, amikla chance yg ade ni..

Actually for this post nk stori mori pasal malam new year saya. It was a day before my trip to Arab. G arab 1hb, so.. mlm new year tu berkesempatan berjumpa dengan Angels2 ku.. Que kebetulan dapat datang to KL, she's from Alor Star. Alang2, ajak yang lain2 skali.. :D

So..manage to gather all kat Mc'D Subang Jaya. Lawak je kan? Malam2 new year lepak kat McD. Msalahnye nk lepak sembang2, takkan nk pi tempat yg ramai orang plak kn.. So, lepak situ lagi best..

But, saya sempat lepak beberape jam je dengan angels2.. sbb saya tk packing barang2 lagi utk g Arab.. hehe. So, lepak dari kul 9 sampai kul 12 je.. Terlepas jugak la rindu pd mereka..

Takpe, at least dapat jumpa dorang.. especially Elia and Kiyu. Rindu bangat sama mereka.. Yg lain2 pon rindu jugak tau! Hehehe.. Balik je pastu, trus packing barang nk g Arab..

It was a pleasent day.. Glad to have them in my life ;)

1 comment:

Eilea said...

rindu bangat jgk sama bubuku...muax...