Saturday, January 24, 2009

It's Official! :D


yeay! nk tgk Rihanna! :D

Hey! Hari ni nk update tentang sesuatu yang agak menarik..
Dengan ini secara rasminya saya mengumumkan bahawa saya akan menyaksikan Konsert Rihanna Live in KL!!!
Yeayyy!! :D hehehehe...
Kisahnya.. adik saya, "Raihana" yang beriya2 nk tgk.. so dia ajak la akak dia skali kn..
And part paling best, abah nk blanjer! Yeayyy! Lagi la best! :P hehehe...

So, kami dah pon beli tiket.. RM128.. tu yang paling murah...
dan tempatnye yg paling tinggi.. :P hahaha..
takpela.. walaupon nampak Rihanna nnt macam semut je, at least berpeluang untk "experience" konsert dia
kn.. ;)



So, it's official! Tiket dah beli! Saya akan pegi! Tgk Rihanna nyanyi! Yipppie!! :D

p/s : Skang ngah sebok dengar lagu Rihanna hari2, nak hafal semua lagu dia ( dulu hafal 2-3 lagu je ).. so masa konsert nnt bleh nyanyi kuat2! hahaha.. Busuk je kan? :P

Cheers!
- Fana a.k.a Farsha

1 comment:

Aqmalaily Tahir said...

Mmg! busuk gilerrrrrrrrr. Banjer ai plakkkkk..hehe