Wednesday, January 28, 2009

Elia in the house! :D

Hello..! Baru2 ini.. rumah ku menyambut kedatangan tetamu yang dah lame tk datang...
Hehehe.. that person is, Elia Juaini..
She was my roommate masa 1st year blaja kt MMU..
dah planning nk kuar n ajak dia lepak umah dekat stahun ni..
lately ni baru dapat, hehehe...

So, masa dia datang umah.. get the chance to go out with her..

Masa hari yang dia datang, angkut dia skali pi umah Abg shuk kat Bkt Jelutong..
Kebetulan masa tu abg shuk buat makan2, so angkut dia skali..
Mlm tu, kami pi jalan2 kat uptown Danau Kota..;)
Best, sbb x ramai sangat orang.. and saya berkesempatan bershopping skit.. :D

Then, the next day.. kuar lagi dengan Elia and my siblings..
Kami g piramid, nk tgk cite MAUT...
Erm.. cite dia ok la..sederhana je, but scene Neraka tu sangat menakutkan k..
Cam tersedar jugakla.. emm..

with my akak and adik..

Then..pas wayang, sempat jalan2 kat piramid..
and sopping lagi! Hahaha.. asik sopping je..
Budget pon dah lari dahh..:P ehehe...

After pnat jalan2, kami pon balik..
dah petang dah time tu...
Mlam anta Elia balik.. ingat nk suh stay lagi satu malam..
tapi pihak atasan tak kasik plak.. heheh...
So antala Elia malam tu jgak..ditemani Kioshii...

To Elia a.k.a Bebe ku,
Thanks sbb sudi datang umah and spent time with me..
Happy sangat dapat jumpa u..
Pasni kite kene buat lagi tau..n sopping2 lagi..
If anything, just sms, ym or call..
Jangan pendam masalah sorang2 k...
Im always here tau! :)
Love yu bebe ku...;)

Cheers!
- Fana a.k.a Farsha

1 comment:

Eilea said...

sy syg anda jgk!....