Wednesday, December 24, 2008

She's officially engaged! Congrats my dear Dyana! :D

20.12.08.. another tarikh bersejarah buat my family.. My elder sister, Diyana Suraya Bt Wahab telah selamat melangsungkan pertunangan dengan buah hatinya, Mohd Hezri Fazhan. Hehehe.. Alhamdulilah, semuanya berjalan dengan lancar. Setelah penat lelah mak buat preparation rumah, abah menyediakan catering utk jemputan, Dyana tension2 dengan baju tunang, Rai bz kemas bilik, Aniq sibuk main psp ( tiada kaitan ), akhirnya berlangsung jugak majlisnya pada hari Sabtu lepas dengan penuh meriah.. ;)

Sy selaku adik dia, sponsor khemah dua.. hehehe. Ok la tu, kita sponsor gak tau! Ehehehe.. Anyway, majlis start around 3.30 pm. Guess what? Rombongan dari pihak lelaki datang dengan 18 kereta! Wawww.. ramai giler.. :D

My father mintak Pak Din, my uncle utk jadi tukang cakap utk majlis tu. Alhamdulilah.. everything went smooth. :D So.. ikatnye maksimum 2 tahun.. tapi, kalau boleh mintak dipercepatkan. Hehehe...

Jemputan yang datang..adalah dalam 450 orang kot.. macam majlis kawin dah! Hehehe..

This is some pitures from the engagement matrimony :



She looks beautiful aite..? :)



Diyana Suraya and Mohd Hezri Fazhan


My Lovely Family :)


My family - candid! :P


3 anak perempuan En Wahab :D


With abg2 and adik2 :D
( Kioshii, Yusry, Farahin and Faten )



Favourite shot! :D


Some of my angels who came ( clasasmates from MMU )
Lann, Faiz, Fhateem, Whyda and Farah

U guys are the greatest! :D


My dearest Kak Yong and Raja,
schoolmates a.k.a best frens


Actually gamba2 majlis ni ada dalam 400 lebih, cannot upload all. Saudara2 mara from belah mak and abah pon datang. Mama, bapak and famili Abg Shuk pun datang. Aci Tari, Nana Pai and Nana Dik pon mai dari penang! Thanks u guys.. ;) My parents were so happy when they saw ur face :D hehehe.. Adik beradik abah from Kampar and Gopeng pun datang.. sampaikan tak tau pun dah ade baby cousin baru, hehehe..

Pape pon.. it was a wonderful day. Minta maaf pada yang datang sebab tak dapat nk layan, tak terkejar sbb kelam kabut nk handle majlis. Hehe. But i hope the event was great :)


Thanks to Faten and Farahin, plus Encik Bulat, Yusry and of course Mr kioshii sbb banyak tolong masa majlis ni. Sory kioshii ku, asik kene tinggal je.. Itoshii bz layan tetamu. Nasib baik bf kita ni pandai jaga diri, sampai mak pun puji.. hehehe.

Congrats to Dyana.. semoga Jodoh korang berkekalan hingga ke jinjang pelamin and of course hingga ke akhir hayat. Simpan duit cepat, cepat kawin! :D hehehehe...

Cheers!
- Fana a.k.a Farsha





1 comment:

Ee said...

Best plak tgk gamba2 ni kat sini..:p. banyak sgt gamba kat majlis umah farsha yg org ske. nak pilih 50 kene termenung n pk lama.. haha.