Tuesday, December 9, 2008

Dinner at TGIF

For the past 4 days, Mama and Bapak ( My aunty and uncle ) stayed at my house. Rumah dorang terletak hanya 400 meter dari kawasan Tanah Runtuh kat Bukit Antarabangsa.. nasib baik takde pape. So, mama n bapak duk umah kitorang utk sementara waktu. Lagipon, kerajaan pon dah warning suh pindah, sbb kawasan tu bahaya..

Mama and Bapak with their pose.. haha..

So, on Sunday.. around 8.00 pm, kami adik badik duk rasa bosan. Masing2 ngadap TV masing2. All the parents dok tgk TV kat ruang tamu, and kami adik badik tgk DVD kat dalam bilik. Argghh.. bosannya. So, Dyana came up with an idea nk g makan kat MCD. Erm.. best jugak. But then, terasa macam nk belanja my famili, hehehe.. sbb bulan ni cam ade rezeki lebih skit. So ajak g makan kat TGIF. At first masing2 cam dah liat, yelah masa tu dah pukul 8 lebey.. then, everyone agreed..! Yeay..!

So siap2, trus gerak g TGIF kat Subang Parade. Saya melaram dengan jacket baru..! wahaha..sanggup tu! :D hehehe.. so sampai kat TGIF, order our meal.. Saya makan grilled chicken with cheese.. a new meal in the menu. Wa.. memang sangat sedap! Mama n Bapak pon nampak menikmati makanan dorang. hehehe.. mak and abah pon same. Abah kepingin nk makan mud pie, so dia x amik heavy meal.

Mak and Aniq.. asal muka mak camtu? :P

It was a great nite..sbb dah lame tak lepak2 camtu dengan famili.. siap camwhore lagi. Lagipon saya dah lame tak pegang Sony Cybershot saya punye kamera, asik dok pegang DSLR je. Haha. Gamba pon asik goyang. But saya sempat snap a few pictures. ;)

my Abah!

Pasni leh makan kat TGIF lagi.. dah tau faveret menu! Mak abah siap pesan, tahun depan kene banjer lagi.. huahuha.. tk kisah, andai ada rezeki lebih, x salah rasenya saya nk belanja :D...

Hehehehehe..;)


Cheers!
- Fana a.k.a Farsha

No comments: