Wednesday, November 26, 2008

Wedding Shoot - Kak Ita and Abg Wan


Last Saturday, berpeluang ikut EE dan Bal ke taiping untuk shoot gamba wedding member dorang. EE dan Bal dah profesionally start buat wedding photography. Since saya budak baru blaja, request kat dorang kalau ada wedding shoot, sertakan saya skali ( saya muka tak malu :P ). So, dapat la saya ikut ke Taiping.

Went there for 2 days.. and it was a great opportunity and experience for me. Sonok gile kerana akhirnya dapat merasa jadi photografer rasmi wedding someone. hahaha.. slame ni nk start, tapi takde keberanian lagi sbb sorang2.. So, selepas trip ke Taiping, I gain a lot of knowledege!

Ee dan Bal pon banyak share info pasal photography ni.. thanks korang! Appreciate it.. ;)

Saya share skit2 gamba2 yg saya amik. Saya ni beginner lagi, so takde la cantik sangat.. :P





Lastly, thanks to EE and Bal kerana memberi saya peluang. Pasni ajak lagi tau! wahahaha.. and azam pasni, nk bli Wide lens.. wawawa..:P

Tak lupe, encik Stoode.. kerana jadi teman sepanjang trip ni..;)

ps: Nnt upload gamba lagi.. banyak sangat, tak tau nk pilih..:D

No comments: