Friday, November 7, 2008

Dah ready ke ni..?


Semalam, after had dinner with my family, my elder sister ajak g butik DIOS, dekat Puchong Permai. Dia cakap nk cari selendang utk bertunang nnt and also Corset ( Betul tak ejaan? ) hehehe..
Pilih .. jangan tak pilih...

Sampai sane dalam pukul 9 pm.. Masuk kat levele butik pengantin, wow.. banyaknye baju pengantin.. cantik2 plak tu.. hahaha.. Ni yang rase nk kawin ni..!! ( Haha.. sbb baju cantik je nk kawin.. ).. Pastu, window shopping sambil2 snap gamba baju sbb my sis nk cari idea untuk jahit baju tunang dia..

Then g section selendang.. my sis nye tema warna oren, so.. cari selendang yang sesuai. Last2 dia plih warna putih, kang kalau sume oren, tak appeal plak.. hehehe. Harga selendang tu pon dah range from RM 80 - RM 100.. Pastu g cari korset plak, kata akak tu kene tempah.. sbb stok takde.. heehehe.. sian akak i!


Selendang putih.. cantik!

Erm.. sambil2 jalan tu, dok pk.. kalau nk kawin, kene pakai banyak duit kn? Baju la, plamin la, make up la, makan lagi, khemah lagi.. fotografer lagi.. huiyoo.. x sanggup nk pk! :P.. hehehe.. tapi pape pon, biar kakak sy kawin dulu.. saya nye turn blom lagi.. hahaha..

Slagi makcik2 saya tak tanya soklan cepumas... " Ko bile nk kawin..?".. slagi tu secara rasminya belum sampai turn saya lagi! :D Hehehehehe...

Last2.. ada orang lain plak yang syok nk kahwin.. hahah.. my little brother..
Dia yang dok try baju pengantin lelaki..:P

3 comments:

Warnawanie said...

kalau nk kain cantek2, kwanie rasa kt jakel paling byk choice... but quite expensive lor...

Fanapicaholic said...

apa blog kwani ek? da lupe la link baru ni..:P

jakel? kat ne ek?

Warnawanie said...

http://bettertwogether.blogspot.com