Sunday, November 9, 2008

Berriadah sambil Menyambut Burfday Syakir.. :)

The best shot that I've captured..

Last night, Abg Jiji ( My selang 2 umah neighbour ) ajak sy ada family utk g main badminton kat Kelab Komuniti Cyberjaya. Dah lame tak xcercise katanya.. hehehe. Memang pon, ni pon dah rase cam dah put on weight! ahhh.. tension je. So, after plan everything, my dad pon sempat book kan court utk mlm ni.



So, about 7.40pm, gerak dengan abah.. mak tak dapat pi, ada meeting Kat Ulu Slangor. Dyana pon tak pi, dating ngan bakal tunang.. whehehe.. so, g dengan Abah, My younger sister and My little bro.. and also keluarga jiran lagi satu, Mr. Nazri and wife and kids. Sampai sane around pukul 8. Trus main badminton. wahhh seronok nya dapat xcercise. Tanpa buat warm up, trus blasah main.. haha.. memang sakit2 badan la gamaknya mlm niii...

Mr Nazri and Abg Jiji

Pastu prtner up with Abg Jiji, lawan dengan Mr Nazri and Kak Wan ( Wife abg Jiji ).. huh! Kalah teruk nye.. hahaha.. Mr Nazri tu pandai main, memang aaa... Pastu lawan 2 set dengan my sis and Mr nazri lagi, kalah jugak! Adoii.. wat malu kaum jee..:P But, it was fun apabila dikalahkn..:P

( Birthday Boy-Syakir )

( Mummy and Daddy )

Aniq, Syakir, Izzah and little Hani Natasha..;)

Then, after setel main for one hour, abg Jiji bawak KFC, nasi goreng, drinks.. so, makan la pastu.. daripada workout tadi, dah turun setengah KG, pastu naik balik sbb melantak banyak! :P hahaha.. lawak je.. Then sambut besday Syakir, anak ke 2 abg jiji.. hehe.. besday dia yang ke 8 tahun..:)


They are best buddies - Aniq and Syakir

Then, abah belanje main pool table.. main la dengan tiada bakatnye.. hehehe... ;) Paling pro main pool table, abah la.. sbb dia dah biase main masa zaman dia blaja kat Winsconsin dulu.. hehehe...

Pemain Pro - Abah

Around 11 pm, kami semua balik. Sampai umah je, Tuhan je yang tau betapa sakitnya tangan kanan saya... But, it was fun.. ;) Sonok sangat dapat lepak2 dengan these 'cool' neighbours.. dah macam adik badik..:D

ps : Buat Syakir, Slamat ari jadi yang ke 8.. smoga panjang umur, diceriakan slalu, mummy and daddy terus menyayangi Syakir.. and, nnt tuntut RM 5 kat kak Rai.. :P sbb dia kalah betting dengan syakir smalam! Wuuhuu!

1 comment:

Denalicious said...

Comelnye tgk gmbr aniq ngan syakir tu... Skali tgkkan, aniq nye senyum tu mcm signature smile akak je... ahahahahha...