Monday, October 27, 2008

Mana satu nak ni..???

Last 2 days, went to Digital Mall kat PJ dengan ofismate ku, Kak Aza.. dia nk menunaikan salah satu impian dalam wishlist dia, nk beli laptop. Since, sy tak buat ape2 after keje half day, temankan dia g sane.. ingatkan mana lah Digital Mall tu, rupanya dekat je dengan TGI Friday's PJ.. hehehe..

Sampai sane.. g lunch dulu kt KFC, then trus masuk Digital Mall.. masuk2 je, wahhhh.. rambang mata den.. hehehe.. dr bende2 kecik, sampai la bende2 besar untuk PC ke, handphone ke.. penuh! wa....sakit jiwe..

So, kami memulakn proses men'tawaf' every floors yang ada kat situ.. Rambang jugak la mata dok tgk woofer, laptop, pc, LCD.. sampaikan hedphone pon dah terasa nk beli.. huahahah.. tapi takpe, kuatkan smangat dan temankan Kak Aza.. setelah lebih 10 kedai kitorang singgah, akhirnya Kak Aza beli jugak laptop.. jenama HP.. yeay!


( Kak Aza dengan laptop barunye .. :D )

Yeay.. tambah lagi sorang dalam list YM.. so, kitorang gerak kuar dalam kul 3.00 petang.. pastu sambung kat IOI, g soping plak! Sy ler yang habiskan duit kat IOI.. hehehehe..:)

It was a great day dengan Sis Aza.. :D

2 comments:

Anonymous said...

Bila masa lak budak ni ambik gambor nih...

Lain kali bagitau ler..leh posing maut... that is so... not me!..erk...

Fatim said...

Nichii di IOI menarik Perhatian ku!
Huhuhuhu...