Thursday, October 30, 2008

Frens A.K.A Angels ;)

It almost 10.15 pm.. Mak and aniq tengah kusyuk tengok Kekasihku Seru kat TV3.. today is the last episode, so I guess satu mostly all the malaysian tengah tgk TV3.. yang minat cite melayu je la.. hehehe..

Just now, went to my neighbour's House.. Cik Ana dan suaminya buat open house.. today last day raya, so.. penutup la alamatnye.. hehe.. dapat merasa makan Laksa Sarawak.. sedap jugak, tapi masam2 skit kuahnye..;)

Then got home at ten just now.. dok pk2 nk buat ape.. cam buhsan je.. so bukak PC, bukak folder gambar2 lame.. Punyela banyak gambar dalam PC ni.. ada dekat 40 gig dah ha.. wawawaa.. tak burn lagi. Yang dah tersedia burn, jangan cakap la.. dah beratus2 gig dah.. heheh..

Then terbukak gambar dengan angels2.. kanak2 riang yang ku kenali di MMU.. suddenly, miss them so much.. tak tau knape, kalau lepak dengan dorang ni.. memang tak hengat dunia. Diibaratkan.. tibe2 masalah2 yang terkumpul dalam kepala semuanya ilang.. ehehehe..




This picture was taken on 5th April 2008.. masa ni jumpa kanak2 ni kat Sunway Piramid.. berjalan2 and hangout together.. Kalau tak salah, Fatheem and Elia yang ajak amik gamba kat tingkat atas.. kat booth2 yang comel2 tu.. bayangkan lah, ada brape orang nk fit satu screen kecik.. but somehow, we all managed! heehe..

For this picture, it was taken at Alamanda Putrajaya.. another great nite with them. Pas mamam kat Secret Recipe, g camwhore lagi dekat Palace of Justice.. hahaha.. kalau satu malam kuar ngan dorang ni, memang beribu2 gamba tercipta..:P
Kalau nk diikutkan cerita masa kat MMU dulu, kitorang sume tak satu geng pon.. masing2 ada geng masing2.. and as for me of course, sume geng saya masuk, sbb saya sorang je tak duk hostel time tu.. masa 1st year je dok hostel, lagi 3 tahun.. dok umah dengan family.. hehehe...

But somewhere in those years, we managed to get to know each other.. and getting close and closer day by day.. I guess that was meant to be..:) I'm glad to be frens with them.. and I'm glad that they were born to be my frens..;)

Love ya guys.. and miss ya guys so munch2..!! XD

p.s : Ada lagi yang takde dalam gamba ni.. Jenny, Mr. Lann(ada gamba kat post open house umah ili ), Kak Sya.. Nnt kita kuar camwhore same2 yeh..;) Hehehe..

4 comments:

Kiyuu said...

>:D< miss you tu, tre, por, paive..hehe. kish2 mwaaah!.

KERJA! KERJA! ai ingat lagi banner besar gabak kat situ dgn fateem tabik hormat kat pak guard lg..adeih la..lawak sungguh.

We'll be together soon okay syg? (",)

Anonymous said...

paca! love u too darl! nnt kita hang out lagi! ritu kat umah ili tak puas la! too little time to spend.

XOXO - waida

Anonymous said...

waida:tau takpe.. dah laa sesi camwhore kita agak terbatas.kene cover ngan family ili lagi.hahahahah

fasha: INI TIDAK ADIL!!!! gamba super model a.k.a lan takde lam ni..tak puas hati ...lalalala

Kiyuu said...

wth. perlu la nk letak model sherry. hahahahaha. apsal korang buh anonymous?